Esküvőkre

wedding-855424_960_720Mesemondót? Esküvőre?

Hát persze!

A világ mesehagyománya telis-tele van olyan történetekkel, melyek szerelemről, házasságról, harmonikus párkapcsolatról, egymásra találásról szólnak. Egy esküvői szertartásnak szép pillanata lehet a mesemondás, de a lakodalomhoz összegyűlt kicsiket és nagyokat is lehet szórakoztatni néhány alkalomhoz illő történettel.

A szertartáshoz választott történet mindig személyre szól, a boldog pár kívánságai szerint. Előzetes megbeszélés alapján a mesemondó kultúrának, vallásnak, értékrendnek, személyes szimbólumoknak megfelelő mesével (avagy mesékkel) készül, melyet (melyeket) az élőszavas előadás után nyomtatott, megőrizhető formában is átnyújt a párnak. Így a történet nem csak az adott pillanatot teszi szebbé és színesebbé, de emlékként is megőrizhető.

Eskövői rendezvényhez, lakodalomhoz kötött teljes mesecsokrok (félórásak, egyórásak, vagy igény szerinti hosszúságúak) gyermek-, felnőtt-, és vegyes közönségek részére egyaránt rendelhetők.

Egy esküvői mesemondó előadásról szóló beszámolót itt olvashattok a Tarkabarka blogon.

Ez a mesemondó szolgáltatás (ahogyan természetesen az összes többi is) előítélet-mentes, felekezettől független, és LMBT-barát.